Az iBioScience Kft. komplex megoldást nyújt a magyarországi egészségügyi intézményeknek és laboratóriumoknak, ahol a manuális mintafeldolgozás nem teszi lehetővé a hatékony munkavégzést.

Saját fejlesztésű megoldásunk alkalmas a COVID-19 vizsgálatok (vírustranszport médiumból kiinduló RNS extrakció és PCR összemérés) automatizált elvégzésére, minimálisra csökkentve az emberi beavatkozást.

Cégünk vállalja a COVID-19 vizsgálatokhoz szükséges apparátus rövid határidőn belüli kiépítését, szakmai támogatását, felhasználói oktatását és teljes körű ellátását az alábbi választott csomagok egyikével.

Demonstráció kérése

Meet the
Microlab Prep

ELÉRHETŐ HAMILTON PLATFORMOK

Microlab Prep

A HAMILTON Robotics legújabb és egyben legkisebb platformja, amely lehetővé teszi az automatizálást a kisebb mintaszámmal dolgozó laboratóriumok számára. A készülék kompaktsága miatt könnyen integrálható a meglévő laboratóriumi környezetbe.

Áteresztőképesség: 12 minta / óra

Minden HAMILTON
platformmal kompatibilis

iBio MagBind Starter
480 csomag


A csomag tartalmazza 480 minta automatizált feldolgozásához szükséges minden komponenst.

Felhasználói Oktatás:
Szakmai csapatunk oktatja és felkészíti ügyfeleinket a HAMILTON platformon történő automatizált COVID-19 vizsgálatok elvégzésére.


Demonstráció kérése

iBio MagBind
1152 Combo csomag


A csomag tartalmazza 1152 minta automatizált feldolgozásához szükséges minden komponenst.

Felhasználói Oktatás:
Szakmai csapatunk oktatja és felkészíti ügyfeleinket a HAMILTON platformon történő automatizált COVID-19 vizsgálatok elvégzésére.


Demonstráció kérése
Miért az iBioScience?

iBio MagBind csomag

Előre összeállított csomag akár 1152 COVID-19 teljeskörű automatizált vizsgálatára, amely használható bármelyik HAMILTON Robotikus platformmal.

Gyors üzembehelyezés

Professzionális csapatunknak köszönhetően a plaftorm szállításától számított 5 munkanapon belül már szolgálatba állítható vírustranszport médiumból történő RNS extrakcióra és PCR összemérésre.

Oktatás

A robotikus rendszerek mellé biztosítjuk az oktatást a felhasználóknak a minta előkészítéstől az eredmények kiértékeléséig.

Szakmai háttér

Szoros együttműködésben a Pécsi Tudományegyetem Szengágothai János Kutatóközpontjával biztosítjuk ügyfeleinknek a megfelelő szakmai támogatást az automatizált rendszerek hatékony működtetésében.

Referenciák

Az iBioScience Kft. szakmai sikereit bizonyítják elégedett ügyfelei mind az automatizálás, új generációs szekvenálás és más orvosi diagnosztikai területeken.

Küldetésünk

A legfontosabb szempont az ügyfelek elégedettsége, így törekszünk a legmagasabb szintű szakmai támogatást biztosítani egészségügyi partnereinknek.

ÉRTÉKESÍTŐINK